Éclairs
Éclair je dezert z odpalovaného těsta s jemným krémem, potažený polevou. Pro
výrobu eclairs používáme pouze kvalitní suroviny: belgickou čokoládu,máslo,
vanilkové lusky,100 % pistáciovou pastu, francouzské pyré.
Uchovávejte při teplotě 4–6 stupňů. Trvanlivost 24 hodin

Éclair Snickers – arašídový krém se slaným karamelem a arašídy s čokoládovou polevou. Uchovávejte při teplotě 4–6 stupňů. Trvanlivost 24 hodin

Éclair vanilkový – vanilkový krém, čokoládová poleva na základěbelgické čokolády Uchovávejte při teplotě 4–6 stupňů. Trvanlivost 24 hodin

Éclair černý rybíz Ganache z černého rybízu na základě belgické čokolády. Uchovávejte při teplotě 4–6 stupňů. Trvanlivost 24 hodin

Éclair pistáciový pistáciový krém, zdobený krémem a čerstvými malinami. při vyrobe pouziváme 100 % pistáciovou pastu. Uchovávejte při teplotě 4–6...

Éclair čokoládový – ganache na základě belgické čokolády s polevou zdobenou jedlým zlatem. Éclairs vyrábíme pouze na objednávku v minimálním množství 6 ks od každého...

Minimální objednávka mini-eclairs 20 kusů 2 přichutě. Uvedená cena za 20 ks. Příchutě : vanilka snickers čokoláda pistácie černý rybíz Uchovávejte při teplotě...